Menu

Βήμα - Βήμα για την Volleyeague

Τις τελευταίες ημέρες, γινόμαστε θεατές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 15/5/17 σε τοπική αθλητική εφημερίδα ο αρχηγός της ομάδας Βόλεϊ δίνοντας συνέντευξη, καθόρισε τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, θέτοντας σαν βασική παράμετρο τόσο την οικονομική στήριξη από επιχειρηματίες, όσο και την προσπάθεια υφαρπαγής ταλαντούχων αθλητών από τα άλλα πατρινά σωματεία.

Μια πρωτόγνωρη και ανήθική προσπάθεια, όταν καλεί γονείς και αθλητές να Παρασυρθούν και να εναντιωθούν στα σωματεία που τους ανέδειξαν, και όχι στη συνήθης οδό κατά τη μεταγραφική περίοδο, όπου συζητούν τα σωματεία με τις Διοικήσεις και τους προέδρους τους.

Στο στόχαστρο βέβαια δεν θα έλειπε και η ομάδα μας, με τους ταλαντούχους αθλητές που έχει στο ρόστερ της, γεγονός που προφανώς είχε σαν συνέπεια το πρωτοφανές φαινόμενο, αθλητής, να μην ακολουθήσει τους συναθλητές του και την ομάδα του στην τελική φάση του Πανελληνίου Εφηβικού Πρωταθλήματος και που αποτελεί την ομορφότερη στιγμή της αθλητικής καριέρας ενός νέου αθλητή.

Επειδή πιθανόν κάποιοι, είτε από σκοπιμότητα είτε από αγνοία, Παπαγαλίζουν ότι δήθεν η Ε.Α.Π. δεν θέλει ή δεν μπορεί να ανέβει στο Volleyleague, το τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι η Ε.Α.Π. Βήμα-Βήμα θα ανέβει στα μεγάλα σαλόνια με τα δικά της παιδιά.

Για το λόγο αυτό και για να κλείσουμε την οποιαδήποτε πρώιμη μεταγραφολογία, δηλώνουμε ότι στο σκαλοπάτι για την κορυφή, στην proleague, θα παραμείνει το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και ενισχυθεί με αθλητές κοντά τους ηλικιακά, ώστε να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει και την άνοδο.

Στη νέα ομάδα που σχεδιάζουμε, εκτός του σημερινού ρόστερ, φιλοδοξούμε να εντάξουμε π.χ. και τους αθλητές ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ Β., ΜΑΥΡΑΓΑΝΝΗ Ν. καθώς και δύο περιπτώσεις, όπου θα συζητήσουμε με τις ομάδες τους κατά την μεταγραφική περίοδο.

          Βεβαία θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και τυχόν τη θέληση του Νίκου Ρουμελιώτη, να κλείσει την αθλητική του καριέρα στην ομάδα που τον ανέδειξε, συμβάλλοντας με την εμπειρία του την προσπάθειά μας.  

.
Διαβάστε περισσότερα...

Συγχαρητήρια επιστολή για final-4 εφήβων που πραγματοποιήθηκε στη Καρδίτσα.

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες, στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο Δήμο Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας, την Ε.Ο.ΠΕ. και το σωματείο ΣΠΑ Καρδίτσας, για τη συνδιοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων Βόλεϊ 2016-2017, στην όμορφη πόλη της Καρδίτσας, που αγκάλιασαν με μεγάλη θέρμη την διοργάνωση και συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της .

Όσοι βρεθήκαμε στο κατάμεστο κλειστό της Καρδίτσας το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Μαΐου, αλλά και οι χιλιάδες φίλοι του Βόλεϊ που παρακολούθησαν απευθείας τους αγώνες από το διαδίκτυο, διαπίστωσαν ότι η διοργάνωση, ήταν μια από τις καλύτερες που έχουν διεξαχθεί από την Ομοσπονδία στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο όλων των ομάδων που βρεθήκαμε στην Τελική φάση, για το επίπεδο των αγώνων, τον υγιή συναγωνισμό και το Φίλαθλο πνεύμα που παρουσίασαν.

Παράλληλα να συγχαρούμε τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, για την επιτυχία τους να βρεθούν για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγάλο τελικό της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων και την κατάκτηση της 2ης θέσης, παρά τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν από αδικαιολόγητες απουσίες.

Ευχόμαστε και την επόμενη χρονιά να υπάρξουν ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις και από άλλες περιοχές, συμβάλλοντας έτσι στην στήριξη του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού, την προβολή και την οικονομική συμβολή των τοπικών κοινωνιών.

                                   

Εκ του Δ.Σ.

.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Μπάσκετ Ανδρών

Βόλεϊ ανδρών

Βόλεϊ Γυναικών

Πυγμαχία.