Menu

ΣΤΟΛΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Ε.Α.Π.

     Στο πλαίσιο των συντονισμένων παρεμβάσεων της νέας διοίκησης της ΕΑΠ για την αναβάθμιση της λειτουργικότητας και ανακαίνισης των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων του ιδιόκτητου γηπέδου παραδόθηκε προς χρήση στην αθλούμενη νεολαία, το κλειστό γυμναστήριο της Ε.Α.Π. στη συνοικία του Αγίου Διονυσίου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής, ανακαίνισης και ελαιοχρωματισμού και έχει όλες τις προδιαγραφές να υποδεχτεί τους νέους, όχι μόνο της συνοικίας, αλλά και ολόκληρης της Πάτρας .

       Ο νέος Πρόεδρος της Ε.Α.Π. κ. Ανδρέας Πατούχας μας δήλωσε: «Μέρα με την ημέρα νοικοκυρεύουμε το γήπεδο μας, προχωρώντας σταθερά και συντονισμένα την υλοποίηση ενός προγράμματος που θέσαμε σε εφαρμογή εγώ και οι συνεργάτες μου, για την λειτουργική αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων προς όφελος της αθλούμενης νεολαίας της Πάτρας. Για εμάς ο αθλητισμός δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά κοινωνικό αγαθό που πρέπει απλόχερα να προσφέρουμε σε κάθε νέο της περιοχής μας. Υποστηρίζουμε με θέρμη και δίνουμε περαιτέρω ώθηση στο μαζικό αθλητισμό».


       Οι εργασίες πού έγιναν με πολύ μεράκι, είχαν σαν αποτέλεσμα ένα όμορφο ανακαινισμένο χώρο άθλησης, αληθινό στολίδι, που επίσης να τονίσουμε ότι βρίσκεται στην διαδικασία αναβάθμισης της Άδειας λειτουργίας για την διενέργεια Διεθνών και επαγγελματικών αγώνων.

     Συγκεκριμένα οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Ε.Α.Π. περιλαμβάνουν:

  • Επισκευή και συντήρηση των αποδυτηρίων.
  • Επισκευές σε όλες τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και αντικαταστάσεις ειδών υγιεινής όπου ήταν απαραίτητο.
  • Δημιουργία σύγχρονου ιατρείου για την παροχή πρώτων βοηθειών.
  • Εργασίες μόνωσης.
  • Τοποθέτηση νέων μπασκετών και φιλέ βόλεϊ στον υπαίθριο χώρο του γηπέδου, δημιουργώντας νέους χώρους προπόνησης για τους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων υποδομών μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου.  
  • Αλλαγή ολόκληρου του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου, με λάμπες οικονομίας LED.
  • Έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες και μελέτες πυρασφάλειας τοποθετώντας επίσης και νέα φωτιστικά ασφαλείας.
  • Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης, ανακαίνισης και ελαιοχρωματισμού των τμημάτων, των γραφείων και των εξωτερικών χώρων του συλλόγου.
  • Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για τον έλεγχο όσον αφορά την ασφάλεια των αθλητών καθώς επίσης του γηπέδου και των κτιριακών εγκαταστάσεων.
  • Μηχανογράφηση των Ακαδημιών με Ηλεκτρονικό σύστημα για την καλή λειτουργία των τμημάτων (Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πυγμαχίας, Σκάκι και πινγκ πονγκ) και της ενημέρωσης των γονέων για την πρόοδο των αθλητών.      

 

Θα θέλαμε να σταθούμε στη γενναιόδωρη χορηγία της βιομηχανίας χρωμάτων «ΜΑΧΡΩ» των αδελφών Γιώργου και Διονύσιου Αντωνόπουλου και της εταιρείας γερανών Αφοί Χρυσανθόπουλοι, των οποίων η βοήθεια και στήριξη της προσπάθειας αυτής ήταν σημαντικότατη και τους οποίους ευχαριστούμε, επαινούμε και συγχαίρουμε δημόσια, ευχόμενοι το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες που έχουν την δυνατότητα, την διάθεση και την βούληση να προσφέρουν και να βοηθούν τα αθλητικά σωματεία, προκειμένου αυτά να δημιουργούν καλύτερες συνθήκες άθλησης για τους νέους μας.

                                                   Εκ’ του Δ.Σ.

  

.
επιστροφή στην κορυφή

Μπάσκετ Ανδρών

Βόλεϊ ανδρών

Βόλεϊ Γυναικών

Πυγμαχία.