Menu

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Π. σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου που θα γίνει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο (Φαβιέρου & Ηπείρου 8).

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η βράβευση παλαιών παραγόντων του αθλητισμού για την προσφορά τους, καθώς αθλητών και ομάδων του συλλόγου μας που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά.
Παρακαλούνται οι αθλητές των ακαδημιών να παραβρίσκονται στην εκδήλωση με τα προπονητικά ρούχα των ακαδημιών της Ε.Α.Π

Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή για το σύλλογό μας.

pitta

 

.
Διαβάστε περισσότερα...

Στερνό αντίο στον Κώστα........

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Π. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου αθλητή και Διοικητικού παράγοντα του συλλόγου ΓΚΑΒΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα παραβρεθεί στην Εξόδιο Ακολουθία για να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».            

Εκ του Δ.Σ.

.
Διαβάστε περισσότερα...

Αποστολή Υλικής Βοήθειας στους πληγέντες της Αττικής από την Ε.Α.Π.

Μεγάλη και συγκλονιστική ήταν η ανταπόκριση των γονέων και των φίλων του σωματείου μας, στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Π. για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Δυτική Αττικής, με συγκέντρωση τροφίμων ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η υλική βοήθεια που συγκεντρώθηκε, παραδόθηκε την Δευτέρα 11/12/17 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μάνδρας για να διανεμηθεί στους πολίτες, με την ευγενική προσφορά της Μεταφορικής Εταιρείας ΒΡΕΝΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, που συνέβαλε αφιλοκερδώς στην πρωτοβουλία μας.  

Για άλλη μία φορά τους ευχαριστούμε για το μεγαλείο ψυχής που κατέθεσαν και επέδειξαν αντανακλαστικά, γενναιοδωρίας και αλληλεγγύης.

                                                   Εκ’ του Δ.Σ.

.
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΤΟΛΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Ε.Α.Π.

     Στο πλαίσιο των συντονισμένων παρεμβάσεων της νέας διοίκησης της ΕΑΠ για την αναβάθμιση της λειτουργικότητας και ανακαίνισης των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων του ιδιόκτητου γηπέδου παραδόθηκε προς χρήση στην αθλούμενη νεολαία, το κλειστό γυμναστήριο της Ε.Α.Π. στη συνοικία του Αγίου Διονυσίου, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής, ανακαίνισης και ελαιοχρωματισμού και έχει όλες τις προδιαγραφές να υποδεχτεί τους νέους, όχι μόνο της συνοικίας, αλλά και ολόκληρης της Πάτρας .

       Ο νέος Πρόεδρος της Ε.Α.Π. κ. Ανδρέας Πατούχας μας δήλωσε: «Μέρα με την ημέρα νοικοκυρεύουμε το γήπεδο μας, προχωρώντας σταθερά και συντονισμένα την υλοποίηση ενός προγράμματος που θέσαμε σε εφαρμογή εγώ και οι συνεργάτες μου, για την λειτουργική αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων προς όφελος της αθλούμενης νεολαίας της Πάτρας. Για εμάς ο αθλητισμός δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά κοινωνικό αγαθό που πρέπει απλόχερα να προσφέρουμε σε κάθε νέο της περιοχής μας. Υποστηρίζουμε με θέρμη και δίνουμε περαιτέρω ώθηση στο μαζικό αθλητισμό».


       Οι εργασίες πού έγιναν με πολύ μεράκι, είχαν σαν αποτέλεσμα ένα όμορφο ανακαινισμένο χώρο άθλησης, αληθινό στολίδι, που επίσης να τονίσουμε ότι βρίσκεται στην διαδικασία αναβάθμισης της Άδειας λειτουργίας για την διενέργεια Διεθνών και επαγγελματικών αγώνων.

     Συγκεκριμένα οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Ε.Α.Π. περιλαμβάνουν:

  • Επισκευή και συντήρηση των αποδυτηρίων.
  • Επισκευές σε όλες τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και αντικαταστάσεις ειδών υγιεινής όπου ήταν απαραίτητο.
  • Δημιουργία σύγχρονου ιατρείου για την παροχή πρώτων βοηθειών.
  • Εργασίες μόνωσης.
  • Τοποθέτηση νέων μπασκετών και φιλέ βόλεϊ στον υπαίθριο χώρο του γηπέδου, δημιουργώντας νέους χώρους προπόνησης για τους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων υποδομών μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου.  
  • Αλλαγή ολόκληρου του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου, με λάμπες οικονομίας LED.
  • Έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες και μελέτες πυρασφάλειας τοποθετώντας επίσης και νέα φωτιστικά ασφαλείας.
  • Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης, ανακαίνισης και ελαιοχρωματισμού των τμημάτων, των γραφείων και των εξωτερικών χώρων του συλλόγου.
  • Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για τον έλεγχο όσον αφορά την ασφάλεια των αθλητών καθώς επίσης του γηπέδου και των κτιριακών εγκαταστάσεων.
  • Μηχανογράφηση των Ακαδημιών με Ηλεκτρονικό σύστημα για την καλή λειτουργία των τμημάτων (Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πυγμαχίας, Σκάκι και πινγκ πονγκ) και της ενημέρωσης των γονέων για την πρόοδο των αθλητών.      

 

Θα θέλαμε να σταθούμε στη γενναιόδωρη χορηγία της βιομηχανίας χρωμάτων «ΜΑΧΡΩ» των αδελφών Γιώργου και Διονύσιου Αντωνόπουλου και της εταιρείας γερανών Αφοί Χρυσανθόπουλοι, των οποίων η βοήθεια και στήριξη της προσπάθειας αυτής ήταν σημαντικότατη και τους οποίους ευχαριστούμε, επαινούμε και συγχαίρουμε δημόσια, ευχόμενοι το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες που έχουν την δυνατότητα, την διάθεση και την βούληση να προσφέρουν και να βοηθούν τα αθλητικά σωματεία, προκειμένου αυτά να δημιουργούν καλύτερες συνθήκες άθλησης για τους νέους μας.

                                                   Εκ’ του Δ.Σ.

  

.
Διαβάστε περισσότερα...

Συμπαράσταση στους πληγέντες της Αττικής από την Ε.Α.Π.

Η οικογένεια της Ε.Α.Π. εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και την συμπαράστασή της στους πολίτες που επλήγησαν από τη Θεομηνία και την καταστροφική πλημύρα στη Δυτική Αττική.

Ο τραγικός απολογισμός της τεράστια καταστροφής, φέρνει στο Φως τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και κατοίκων της περιοχής.

Η Ε.Α.Π. θεωρεί υποχρέωση της αυτή την κρίσιμη ώρα, να συμβάλλει σαν πρώτη κίνηση συμπαράστασης και Αλληλεγγύης, να συγκεντρώσει τρόφιμα και κλινοσκεπάσματα για τους πληγέντες.

Η δράση μας θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, με τους εντός αγώνες των ομάδων μας Βόλεϊ και Μπάσκετ, που έχουν έντονο αθλητικό ενδιαφέρον λόγο των τοπικών αναμετρήσεων με ΑΙΓΙΑΛΕΩΝΤΑ, ΑΧΑΓΙΑ ’82 και ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Σ..

.
Διαβάστε περισσότερα...

Μην μένεις Θεατής. Μπες στο παιχνίδι.

ΠΑΤΡΑ 6.9.2017

 

Μην μένεις Θεατής. Μπες στο παιχνίδι.

Ο Σεπτέμβριος δεν είναι μόνο ο μήνας της επιστροφής στις σχολικές αίθουσες αλλά και αυτός της επανόδου των μικρών αθλητών στα γήπεδα.

Οι ακαδημίες Μπάσκετ, Βόλεϊ, Σκάκι, Πυγμαχίας της Ε.Α.Π., αλλά και Πιν-Πονκ από την φετινή χρονιά, είναι εδώ ακριβώς γι’ αυτό το λόγο.

Θα λειτουργήσουν για άλλη μία χρονιά, με καινοτόμες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες, έτοιμες να υποδεχθούν τα μικρά παιδιά για να αθληθούν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν τα μυστικά των αγωνισμάτων της αρέσκειάς τους.

Η Ε.Α.Π.- μαζί με την οικογένεια και το σχολείο- θέλει να αποτελέσει ακόμη ένα τείχος προστασίας απέναντι στις μάστιγες της Εποχής μας και σας προσκαλεί να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στην μεγάλη μας Αθλητική Οικογένεια.

Με σύγχρονες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένους προπονητές και συνεργάτες, προφέρουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να μάθουν & να ευχαριστηθούν το αγαπημένο τους παιχνίδι, με στόχο τη βελτίωση της φυσικής και ψυχικής τους υγείας, μέσα από την αθλητική δραστηριότητα.

Ακόμη για τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσει, η Ηλεκτρονική Καρτέλα ανάπτυξης αθλητή με άμεση πρόσβαση γονέων σε αυτή. Ο κάθε αθλητής της Ε.Α.Π. θα έχει ηλεκτρονική ατομική καρτέλα ανάπτυξης (μυϊκή, αθλητική, κ.α.), όπου οι προπονητές στο τέλος της σεζόν θα έχουν καλύτερη γνώση για την εξέλιξη του αθλητή. Επίσης οι γονείς θα έχουν άμεση πρόσβαση όποτε το ζητήσουν σε αυτή, καθώς θα υπάρχει και μηνιαία ενημέρωση από τους προπονητές.

Πληροφορίες – εγγραφές : Κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Π. (Ηπείρου 8 και Φαβιέρου – τηλ: 2610 005 454) καθημερινά από 17:00 – 20:00 και Σάββατο -  Κυριακή από 9:00 έως 13:30 και στο τηλέφωνο 6989830287 κ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ.

Μην μένεις Θεατής. Μπες στο παιχνίδι.

Καλή αθλητική χρονιά με υγεία και αθλητικές επιτυχίες.

Εκ του Δ.Σ.

.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Μπάσκετ Ανδρών

Βόλεϊ ανδρών

Βόλεϊ Γυναικών

Πυγμαχία.